Moda

Billboard Music Awards 2016 – moda sa crvenog tepiha

Billboard Music Awards 2016 – moda sa crvenog tepiha
Podeli dalje

Noć za nama protekla je u znaku Billboard Music Awards 2016 i evo kako su izgledale neke od najpopularnijih muzičkih zvezda današnjice.

 

Što se tiče nagrada, naš mezimac Justin Bieber je, iako nominovan u 11 kategorija, kući poneo „svega“ 2 nagrade i to onu za najboljeg muškog izvođača, kao i za najpopularniju Social Media zvezdu.

billboard-music-awards-2016-v2

Adele je osvojila nagradu najboljeg ženskog izvođača, izvođača godine i još 2 nagrade, dok je Weeknd je osvojio čak 8 nagrada. Listu svih dobitnika možete pogledati ovde, a mi se dalje bavimo modom i crvenim tepihom na Billboard Music Awards 2016.

Recimo da je ovogodišnja sezona crvenog tepiha počela ne baš tako dobro i krenula nekim traljavim putem. Sinoćni događaj svakako to potvrđuje, imajući u obzir činjenicu da, ni ovoga puta, nije izostala nemaštovitost u odabiru toaleta koje su (za mnoge od njih) bile već viđene na toliko prethodnih događaja. Od Ciare koja je oponašala Bellu Hadid sa kanskog festivala, preko nama nepoznate devojke koja se svojski potrudila da izgleda poput Kim Kardashian u haljini od lateksa, pa sve do dame koja je verno iskopirala stil Lady Gage od pre koju godinu.

billboard-music-awards-2016-v
Podbacile su i neke zvezde od kojih smo očekivale više – poput Rihanne koja se na dodeli BBMAs nagrada pojavila verovatno nakon gledanja filma „Zaposlena devojka„; ili Kesha koja je izgledala kao da je iz družine Marijačija.

U svakom slučaju, pođite do naše Facebook stranice, gde vas čekaju svi poznati koji su noćas obeležili crveni – odnosno pink tepih na Billboard Music Awards 2016 u Las Vegasu, a kao tizer, evo za koju toaletu se odlučila vaskrsla Britney Spears:

attends the 2016 Billboard Music Awards at T-Mobile Arena on May 22, 2016 in Las Vegas, Nevada.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook