Moda

Lagami – moda po mom ukusu

Lagami – moda po mom ukusu
Podeli dalje

Nakon meseci čekanja, Lagami brend je konačno stigao i u Beograd i podeliću sa vama zašto je ova garderoba moda po mom ukusu.

 

Od sredine prošle godine, na Facebooku sam počela da uočavam, isprva stidljivo, a potom i sve učestalije, objave o jednom odličnom, originalnom i 100% našem ženskom modnom brendu koji je drugačiji od drugih. Drugačiji po krojevima, materijalima, količini, pristupu prema svojim klijentima. I tako bih se našla da, malo po malo, zastajem kod svake od svojih virtuelnih prijateljica i zagledam šta je to tako lepo što su tamo pazarile i čime su se, pod hashtagom #WearLagami, pohvalile.

 

Priznajem, ne mali broj komada mi se dopao, jedino što mi se nikako nije dalo da sednem u auto i odvezem se put Novog Sada – samo radi šopinga. Da, definitivno nisam klasično žensko, čim mi nešto tako kao kupovina garderobe ne pričinjava toliko zadovoljstvo da bih zbog toga krenula u drugi grad 🙂

lagami-moda-po-mom-ukusu-v

A onda se na Facebooku proširila vest da Lagami stiže u Beograd! Ni manje ni više, stigli su u ulicu u kojoj sam i sama, koju deceniju ranije, radila u jednom butiku i koja je danas predviđena da bude centar modnih dešavanja – Uzun Mirkova.

 

Sačekala sam lepše dane, pojavu nove kolekcije i uputila se u radnju da se i lično upoznam sa modelima koje sam, do tada, razgledala i pratila na Facebooku. Ono što mi je prvo zapalo za oko jeste da bih bukvalno sve nosila – stvarno 🙂 Od košulja, preko bluza i pantalona, pa sve do veselih haljina, asimetričnih suknji i onih sjajnih rimljanki, sve mi se dopalo i to najiskrenije i mislim.

 

Utisak koji sam stekla dok sam Lagami upoznavala online nije me prevario; moda koju predstavljaju namenjena je ženama mojih godina – 30 do 45, bilo da ste mame, domaćice, zaposlene žene – sigurna sam da ovde možete pronaći garderobu koja će vam odgovarati za ma koju dnevnu ili večernju priliku.

 

Kako sam u radnju došla u prepodnevnim satima, mogla sam neometano da razgledam modele, isprobavam krojeve i fotkam sve što mi se sviđa, a što ću sada podeliti sa vama:

I, između dve suknje za prvi put, odabrala sam ovu crnu, kraću, a ovu prelepu dugu sam ostavila za neki drugi put. Nije da neće biti još prilika 🙂

lagami-moda-po-mom-ukusu-v7

 

U svakom slučaju, ovaj tekst nije reklama, već prijatno iznenađenje i oduševljenje garderobom koja je tako jednostavna a elegantna, tako svedena a sofisticirana da je gre’ota ne svratiti i ne pogledati šta sve imaju da ponude. A jednom kad uđete u Lagami radnju, teško da ćete izaći praznih ruku 🙂

Rado bih volela da znam kako su vam se dopali modeli i da li ste i šta kupile; šaljite mi vaše komentare i fotografije, pa da zajedno proćaskamo još malo.


Podeli dalje

Facebook