Moda

Budite trendi tokom trudnoće

Budite trendi tokom trudnoće
Podeli dalje

Drugo stanje ne mora biti razlog i povod za opuštanje i zanemarivanje svog izgleda, zato evo saveta kako biti trendi tokom trudnoće i izgledati najbolje što možemo.

 

 

Drugo stanje ne mora biti razlog i povod za opuštanje i zanemarivanje svog izgleda, ma koliko da se ugojimo. U narednom tekstu, obratite pažnju na naše savete i izgledajte moderno i u trendu.

Izbegavajte sintetičke materijale
, naročito leti, osim što se u njiva miše znojite, poznati su po tome da mogu izazvati alergijske reakcije. Umesto toga, opredelite se za meke i prirodne materijale, poput pamuka, lana, svile ili vune. Isto tako, opredelite se za komotniju odeću, ne previše usku, naročito oko predela stomaka i nogu. Na ruku Vam ide činjenica da su tunike, duge ležerne haljine i bebi – dol kratke ponovo u modi – u kombinaciji sa nekim upadljivim nakitom, izgledaćete kao da ste sišle sa nekih svetskih modnih pista.

Uložite novac u kupovinu dobrog para farmerki, pantalona i suknje u specijalizovanim radnjama za trudnice, kojećete nositi tokom drugog stanja. Ove odevne predmete možete potražiti u Delta Cityju ili TC Ušću, gde se nalaze neke od svetski poznatih radnji za trudnice i mame. Uz ta tri komada odeće, udobnost i sređenost su ispunjeni. Isto tako, imajte bar dva trudnička brushaltera; u ovom periodu, naročito je važno da grudi imaju pravilnu potporu, koja s ene može dobiti “običnim” brushalterima.

 

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook