Moda

Christian Dior za proleće 2012

Christian Dior za proleće 2012
Podeli dalje

christian dior spring 2012Nova kolekcija prestižne modne kuće Christian Dior inspirisana je nekim prošlim vremenima i, možemo reći, princezom Grejs Keli. Novi modni direktor i kreator Bill Gaytten, uspeo je da napravi jedinstvenu kolekciju koja je mešavina onog prvobitnog Diora, obogativši je sa modernim materijalima, praveći ultraženstvene i ultranosive modele.

Nova kolekcija prestižne modne kuće Christian Dior inspirisana je nekim prošlim vremenima i, možemo reći, princezom Grejs Keli. Novi modni direktor i kreator Bill Gaytten, uspeo je da napravi jedinstvenu kolekciju koja je mešavina onog prvobitnog Diora, obogativši je sa modernim materijalima, praveći ultraženstvene i ultranosive modele.

Ono što dominira čitavom kolekcijom jeste ženstvena, seksi nenametljiva providnost; od boja su najviše zastupljene bela, siva, crna, ljubičasta i crvena. Modeli su inspirisani šezdesetim godinama prošlog veka i večitim glamurom; naglasak je na struku i isticanju ženske figure. Od detalja pored kaiševa, tu su i rukavice i platforma cipele sa visokim potpeticama.

 Romantičnost je ponovo u modi, a ja bih dodala da nikada i ne izlazi iz nje.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook