Moda

20 godina Christian Louboutina

20 godina Christian Louboutina
Podeli dalje

christian laoboutinLegendarni dizajner prestižne ženske obuće, Christian Louboutin nedavno je obeležio 20 godina postojanja i za tu priliku, priprema veličanstvenu proslavu u, ni manje ni više, poznatom pariskom kabareu, Crazy Horse.

Legendarni dizajner prestižne ženske obuće, Christian Louboutin nedavno je obeležio 20 godina postojanja i za tu priliku, priprema veličanstvenu proslavu u, ni manje ni više, poznatom pariskom kabareu, Crazy Horse.

Tom prilikom i za potrebe proslave na izuzetno jedinstven i originalan način, Louboutin je okuplja čitav tim poznatih imena, kako bi ceo event protekao upečatljivo i nesvakidašnje. Devojke su, pod vođstvom glavnog koreografa kabarea, Patricie Folly, osmislile posebnu koreografiju; David Lynch i Swizz Beatz komponovali su muziku specijalno za ovu priliku; Youssef Nabil bio je zadužen za kreiranje promotivnog postera, Gilles Papain za video dizajn. Pored toga, i sam sajt je prilagođen izborom mesta i atmosferom ovog poznatog francuskog kabarea.

Proslava, pod nazivom Feu iliti požar na francuskom, premijerno će se održati 03. marta, nakon čega će biti na redovnom repertoaru kabarea do 31. maja. U svom intervjuu za britanski Vogue, Labouotin je istakao kako Crazy Horse predstavlja spomenik Pariza, plesa i fantastične moderne ideje koja proslavlja žene. A kakoje on sam oduvek bio zainteresovan da bude deo svega što proslavlja i uveličava žensku formu, Crazy Horse je bio logičan izbor za proslavu 20 godina postojanja.
 

Podsetimo, Christian Louboutin svoj prvi butik prelepe ženske obuće otvorio je 1991. Godine u Parizu, a prvi kupac bila mu je princeza Karolina od Monaka. Ostalo je, kako kažu, istorija.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook