Moda

Denimlab kolekcija – jesen u znaku džinsa

Denimlab kolekcija – jesen u znaku džinsa
Podeli dalje

Najpoznatiji multibrand jeans concept store u regionu, DENIMLAB, predstavio je svoju prvu kampanju za sezonu jesen/zima 2016.


U fokusu kampanje je mladi par čija hemija na najbolji način oslikava ideju novog multibrand koncepta koji je stvoren iz ljubavi prema džinsu i njegovim korenima odajući počast istoriji džinsa kao i njegovoj bezvremenosti. Kampanja je nastala u studiju beogradskog fotografa Andreje Damjanovića. Glavne zvezde su modeli Jelena Krkinić i Aleksandar Bubalo. Styling potpisuje poznati tv voditelj i dizajner Boško Jakovljević.

denimlab-kolekcija-jesen-u-znaku-dzinsa-v

Za dan ili veče, neobavezno druženje ili poslovno okruženje, komadi iz Denimlab kolekcije za jesen/zimu svakako je nešro što vredi imati u svom ormaru jer su lako uklopivi, i odlično pristaju gotovo svakoj situaciji u narednim mesecima.

Ponudu malog šoping hrama najpoznatijeg modnog evergreena čine legendarni jeans brendovi kao što su LEE, WRANGLER, LEVI’S, SUPERDRY, HILFIGER DENIM, SCOTCH&SODA AMSTERDAM BLAUW, REPLAY, DIESEL, NZA NEW ZEALAND, GUESS I TIMBERLAND.

Prodavnica DENIMLAB se nalazi u Beogradu u prizemlju šoping mola DELTA CITY.

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook