Moda

Emmys 2016 moda sa crvenog tepiha

Emmys 2016 moda sa crvenog tepiha
Podeli dalje

Za nama je dodela Emmys 2016 nagrada i evo kako su neke od najpoznatijih TV zvezda izgledale na crvenom tepihu i koje trendove nam preporučuju.

Ono što možemo izvesti kao zaključak 68. po redu dodele Emmys nagrada, jeste da Jimmy Kimmel treba da ih preskoči na neko vreme – i ostavi ove i slične manifestacije ljudima sa daleko više humora i šarma 🙂

Dalje, Amy Schumer bi jednom (uskoro) mogla početi da se ponaša u skladu sa godinama, izgledom, polom, statusom – šta god; ovaj izveštačen pokušaj ortačke Lolite joj svakako ne pristaje.

Što se tiče mode, poznata lica nas nisu razočarala, štaviše. Za razliku od mnogih prethodniih događaja ovog tipa, na dodeli Emmys 2016 imali smo šta i da vidimo, reklo bi se da su glumice dosta napredovale u svojim izborima i prilično se modno osvestile. Naš izbor najbolje odevenih ostavićemo za sam kraj, a sad slede dominantne boje sa crvenog tepiha.

Bela iliti Wannabe Bride

emmys-2016-moda-sa-crvenog-tepiha-v

Kanarinac žuta
emmys-2016-moda-sa-crvenog-tepiha-v1
Crveno volim te crveno
emmys-2016-moda-sa-crvenog-tepiha-v2
Neizostavna crna
emmys-2016-moda-sa-crvenog-tepiha-v3
Wannabe Emmy statua
emmys-2016-moda-sa-crvenog-tepiha-v4
I nešto što, sasvim sigurno, ne bi trebalo da je na crvenom tepihu iliti najgore odevene

emmys-2016-moda-sa-crvenog-tepiha-v5

Ariel nam je svojom toaletom otkrila ko joj je modni uzor

emmys-2016-moda-sa-crvenog-tepiha-v6

a kad je u pitanju lepša strana Emmys 2016 crvenog tepiha, dame koje po nama zaslužuju da ponesu titulu najbolje odevenih večeri su Sarah Hyland u toaleti Moniyue Lhuillier i Jimmy Choo štiklama i Sophie Turner u Valentinu.

Save

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook