Moda

Eco Friendly Gucci tasna

Eco Friendly Gucci tasna
Podeli dalje

eco friendly gucci tasnaPoznati modni brend Gucci nedavno je predstavio svoju prvu Eco Friendly luksuznu tašnu, namenjenu poklonicima ove robne marke koji brinu o životnoj okolini.

 

 

Poznati modni brend Gucci nedavno je predstavio svoju prvu Eco Friendly luksuznu tašnu, namenjenu poklonicima ove robne marke koji brinu o životnoj okolini.

Eco Friendly Gucci je linija luksuznih tašni za svaku namenu i napravljena je u saradnji sa organizacijom Rainforest Alliance i korišćenjem sertifikovane kože. Naime, u pitanju je koža koja se proizvodi u strogo kontrolisanim uslovima i bez štete po okolinu: rušenje kišnih šuma i ostale prirodne vegetacije, a o čemu se više možete informisati ovde.

Ove nove i neobične Gucci tašne dolaze u tri različita stila: Tote, Jackie i Hobo, a dizajnirala ih je eco-aktivistkinja i supruga oskarovca Colina Firtha, Livia Firth. Zanimljivo je da uz svaku tašnu dobijate i pasoš, u kojem su detaljne informacije o uzgojukrava  i njihovom prirodnom načinu života bez rizika po šume.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook