Moda

Miley vs Rosie ko nosi bolje?

Miley vs Rosie ko nosi bolje?
Podeli dalje

miley vs rosie ko nosi bolje?U novom modnom okršaju „Ko nosi bolje“ takmiče se manekenka-glumica i pevačica-glumica. Da li ovaj ultra-moderni Chanelov kombinezon bolje stoji Miley Cyrus ili Rosie Huntington-Whiteley: pogledajte i procenite sami.

 

 

U novom modnom okršaju „Ko nosi bolje“ takmiče se manekenka-glumica i pevačica-glumica. Da li ovaj ultra-moderni Chanelov kombinezon bolje stoji Miley Cyrus ili Rosie Huntington-Whiteley: pogledajte i procenite sami.

Pruge su posebno popularne ove sezone, što pokazuje i ovaj obračun. Miley Cyrus je crno beli Chanelov kombinezon ponela u martu, tokom jednog intervjua i uparila ga je (pored tetovaža) sa zlatnim nakitom i narandžastim karminom; cipele ne vidimo, pa ne možemo proceniti jesu li štikle ili ne.

Rosie je isti prugasti kombinezon ponela nešto ranije tokom Chanelove pre-Oskarovske večere, kombinujući ga sa dugačkom bisernom ogrlicom – takođe Chanel i crnom lakovanom clutch torbicom. Kao i u Mileyinom slučaju, odabir obuće se nije mogao videti. Šminka je bila diskretnija, uz blago naglašene usne karminom nežno pink boje.

I, koja ga je od plavuša ponela bolje?

 

{loadposition mileyvsrosie}

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook