Moda

Emma vs Freida ko nosi bolje?

Emma vs Freida ko nosi bolje?
Podeli dalje

emma vs freida ko nosi boljeU ovonedeljnom modnom okršaju našle su se dve mlade holivudske zvezde: Emma Stone i Freida Pinto u prefinjeno seksi Burberry Prorsum topu. Pogledajte i procenite kojoj je stajao bolje.

 

 

U ovonedeljnom modnom okršaju našle su se dve mlade holivudske zvezde: Emma Stone i Freida Pinto u prefinjeno seksi Burberry Prorsum topu. Pogledajte i procenite kojoj je stajao bolje.

Ovaj mornarsko plavi top, zvezda novog Spajdermena, Emma Stone nosila je prošlog novembra na dodeli CFDA Vogue Fashion Fund nagrada, uparivši ga sa svetlucavo smaragdno zelenom suknjom istog dizajnera (tačnije rečeno, prekopirala je izgled sa revije). Kako je sav naglasak bio na garderobi, detalji su bili svedeni: od nakita je imala diskretnu narukvicu, šminka nije bila naglašena, a cipele su bile klasične crne. Na noktima je imala crveni lak.

Freida Pinto je ovaj top nosila na protekloj Londonskoj nedelji mode, ali je umesto suknje obukla smaragdno zelene satenske pantalone, satenske cipele otvorenih prstiju i žutu (?) clutch tašnicu. Celu kombinaciju, Freida je upotpunila crnim lakom za nokte.

Koja od dama je top ponela bolje?

{loadposition emmavsfreida}

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook