Moda

Padma vs Alessandra ko nosi bolje?

Padma vs Alessandra ko nosi bolje?
Podeli dalje

padma vs alessandra ko nosi boljePonedeljak je vreme kada imamo novi modni okršaj, a ove nedelje bore se manekenka Alessandra Ambrosio i glumica Padma Lakshmi u zadivljujućoj Zuhair Murad Spring 2012 Couture haljini. Procenite ko nosi bolje.

 

 

Ponedeljak je vreme kada imamo novi modni okršaj, a ove nedelje bore se manekenka Alessandra Ambrosio i glumica Padma Lakshmi u zadivljujućoj Zuhair Murad Spring 2012 Couture haljini. Procenite ko nosi bolje.

Na dodeli Emmy nagrada prošlog septembra, Padma Lakshmi je nosila ovu seksi Zuhair Murad Spring 2012 Couture haljinu, odlučivši se da sav akcenat stavi upravo na nju, budući da nije dodala nikakav nakit, niti je imala jaku šminku. Čak je i frizura bila neutralna, zalizana i skupljena u rep.

 

 

Svega mesec dana kasnije, jedan od Viktorijinih anđela, prelepa Alessandra Ambrosio ponela je istu haljinu u Kaliforniji na jednom gala događaju. Od nakita je imala viseće dijamantske minđuše i prsten, dok je od šminke imala naglašen smookey eyes u braon tonovima. Kosu je nehajno prikupila u polurep.

Prelepa haljina, prelepe dame, a mi vas pitamo za procenu: koja od njih je toaletu ponela bolje?

{loadposition padmavsaless}


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook