Moda

Miranda Kerr više nije Victoria’s Secret Anđeo!

Miranda Kerr više nije Victoria’s Secret Anđeo!
Podeli dalje

Miranda Kerr više nije Victoria’s Secret AnđeoPopularna australijska manekenka Miranda Kerr, prema pisanju štampe, više neće biti deo postavke zanosnih promoterki najpoznatijeg brenda veša Victoria’s Secret! Kako se navodi, razlog za otpuštanje je taj što kompaniji ne donosi dovoljno novca.

 

 
           Fotka preuzeta sa sajta Just Jarred

Popularna australijska manekenka Miranda Kerr, prema pisanju štampe, više neće biti deo postavke zanosnih promoterki najpoznatijeg brenda veša Victoria’s Secret! Kako se navodi, razlog za otpuštanje je taj što kompaniji ne donosi dovoljno novca.

Mirandi ovih dana ističe trogodišnji ugovor sa kompanijom Victoria’s Secret koji se neće obnavljati, čime ona automatski prestaje da bude deo glavne postavke jer ima problematičnu reputaciju i ne podstiče dovoljno prodaju, za razliku od njenih koleginica. Sa druge strane, to ne znači da se ne može pojaviti u katalogu, ali sa revijama je završila.

Zvaničnici iz Victoria’s Secret nisu demantovali da ugovor nije obnovljen, ali ističu da su je pozvali na učešće u reviji za ovu godinu.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment