Moda

Verica Rakocevic obelezava 30 godina rada

Verica Rakocevic obelezava 30 godina rada
Podeli dalje

verica rakocevic obelezava 30 godina radaNaša proslavljena modna kreatorka, Verica Rakočević, obeležiće trideset godina umetničkog rada na reviji zakazanoj za 11.maj kolekcijom „Ramonda Serbica“ za proleće/leto aktuelne sezone.

 

 

Naša proslavljena modna kreatorka, Verica Rakočević, obeležiće trideset godina umetničkog rada na reviji zakazanoj za 11.maj kolekcijom „Ramonda Serbica“ za proleće/leto aktuelne sezone.

Kolekcija je inspirisana čudesnim cvetom Ramonda Serbica, autohtonom vrstom, koji raste u okolini Niša, a koji je otkrio Josif Pančić. Ovaj nesvakidašnji cvet ima čudesnu moć da u potpunosti oživi,  nakon što ga potopite u vodu kada je potpuno uvenuo., ima moć da u potpunosti oživi.

Za kolekciju “Ramonda Serbica”  urađena je i serija tašni i nakita (CityFashion Jewelery), a ametist i nebrušeni smaragd zauzimaju značajno mesto u kolekciji. Pored toga, naša poznata kreatorka uradila je i posebnu liniju obuće za ovu priliku.

Predstavljanje kolekcije, kojom se obeležava 30 godina rada Verice Rakočević, poklapa se sa veoma bitnim datumom u istoriji, proslavom 1700 godina od donošenja Milanskog edikta.

Reviju će prenositi Fashion TV, a među gostima će biti i Estefanija Giacombini – urednica i novinarka mode na TG1, RAI-a.

Sam događaj će biti organizovan u autentičnom, elegantnom  ambijentu,  produkcijski u rangu sa svetskim događajima tog tipa, pratećim performansima i gostima iznenađenja.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook