Moda

Frizure poznatih – Rihanna

Frizure poznatih – Rihanna
Podeli dalje

rihanna frizureNema sumnje da je Rihanna muzička zvezda današnjice. Sa porastom njene popularnosti, rasla je i njena želja za različitošću i originalnošću, ne samo u muzičkom smislu. Slede neke od najupečatljivijih frizura Rihanne tokom godina.

Nema sumnje da je Rihanna muzička zvezda današnjice. Sa porastom njene popularnosti, rasla je i njena želja za različitošću i originalnošću, ne samo u muzičkom smislu. Slede neke od najupečatljivijih frizura Rihanne tokom godina.
Na sceni se pojavila kao devojčurak, još uvek tinejdžerka – a takva joj je bila i frizura. Duga, lepršava kosa, blago osenčena svetlijim tonovima. Sa pojavom hita koji će je lansirati u sam vrh svetske muzičke scene „Umbrella“, Rihanna je postala seksipilnija i upečatljivija – sa oštro sečenom bob frizurom i ofarbana u gavran crnu. Kasnije su usledili rok i pank pravci, delimično brijanje glave, farbanje u vrišteće boje, nadogradnje i slično. Koju god frizuru i dužinu kose da ima, Rihanna to zna da nosi i iznese u svakoj prilici i u svakoj toaleti. Njene frizure predstavljaju svojevrsni modni pravac koji kopiraju devojke i žene širom sveta, uključujući i naše estradne zvezde.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook