Moda

Hugo Boss Proleće/Leto 2012

Hugo Boss Proleće/Leto 2012
Podeli dalje

hugo boss s/s 2012Poznati stilista Ašok Murti će, uz pomoć glumice Nine Janković u četvrtak 8. marta predstaviti novu Proleće/Leto kolekciju Hugo Boss, u Čika Ljubinoj br. 12.

Poznati stilista Ašok Murti će, uz pomoć glumice Nine Janković u četvrtak 8. marta predstaviti novu Proleće/Leto kolekciju Hugo Boss, u Čika Ljubinoj br. 12.

Kolekcija je podeljena na tri segmenta od kojih prvi nosi naziv “Veliki beg” i inspirisan je ženom koja je uvek u pokretu – bilo da putuje poslovno ili na odmor. Garderoba je, kao i uvek, napravljena od najboljih materijala i na takav način da pruža potpunu udobnost uz izgled i oblik koji odgovara svakoj prilici. Od boja dominiraju nijanse crvene i ružičaste – poput tamarilo crvena ili boje maline.
 

Drugi segment je Boss Orange Woman a za inspiraciju je poslužila hipi kultura iz 70-ih godina prošlog veka i rađena je u kombinaciji sa motivima Indije, što se može videti u korišćenju bogatih materijala jarkih boja i sveprisutnoj upotrebi veza. Kolekcija je karakteristična po dugim haljinama i suknjama sa print štampom, a što se tiče boja – prisutne su kako prirodne boje tako i one intenzivnije, poput ljubičaste, tropsko zelene, crvene i crne.
 

Boss Green Woman je kolekcija namenjena ležernijim prilikama – poput zabave i sporta. Dizajnerski pristup ove sezone je spoj zabave i tradicije, boja i tehnologije spojenih u jedan otvoreni ali nenametljiv sportski lifestyle stil. Pored toga, deo kolekcije namenjen je profesionalnim golferima, fokusirajući se na apsolutnu funkcionalnost a u saradnji sa šampionom profesionalnog golfa, Martinom Kaymerom.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook