Moda

Grammy nagrade 2014 moda sa crvenog tepiha

Grammy nagrade 2014 moda sa crvenog tepiha
Podeli dalje

U Los Angelesu je sinoć održana 56 po redu dodela nagrada muzičkog Oskara. Saznajte ko su dobitnici Grammy nagrade 2014 i kako su izgledale zvezde na crvenom tepihu.


Za album godine proglašen je “Random Access Memories,” grupe Daft Punk, dok je nagradu za pop album godine odneo „Unorthodox Jukebox“ pevača Bruna Marsa, u kategoriji R&B albuma, nagradu je odnela Alicia Keys za album „Girl on Fire„, a za najbolji moderni urbani album, nagradu je dobila Rihanna za „Unapologetic„.

Pesmom godine proglašena je numera „Royals“ u izvođenju Lorde, koja je odnela nagradu i za najbolje pop solo izvođenje. U kategoriji za najbolju R&B pesmu, pobedu je odneo Justin Timberlake za numeru „Pusher Love Girl„.

Listu svih dobitnika pogledajte na zvaničnom sajtu Grammyja, a mi se okrećemo modi i onome što su zvezde nosile te večeri.

5

15

20

22

I ovoga puta, zvezde su birale samo najbolje toalete kojima bi se prezentovale javnosti i svojim obožavateljima. Kao i u slučaju SAG Awards nagrada, moda sa crvenog tepiha sa Grammy nagrade 2014 jasno pokazuje da će plava boja biti trend u sezonama koje dolaze. Ima tu dosta pogodaka i promašaja, a sve fotografije sa crvenog tepiha pogledajte u albumu na našoj Facebook stranici i javite nam ko je po vama izgledao dobro, a ko ne. 🙂


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment