Moda

Guess kupaći kostimi za leto 2015

Guess kupaći kostimi za leto 2015
Podeli dalje

Pogledajte kako izgledaju novi Guess kupaći kostimi za leto 2015.

 

Nova kampanja američkog GUESS-a za program kupaćih kostima u prvom planu prikazuje GUESS devojke, Yaru Khmidan i Charlotte McKinney, čiji zadatak je kreiranje jakog osećaja požude na atraktivnim plažama Miami Beach-a, te uvođenja posmatrača u svojevrsnu modernu fantaziju na otvorenom.

guess_kupaći_kostimi_za_leto_2015_v
U režiji kreativnog direktora Guess-a, Paula Marciana, kampanju je ovekovečila fotografkinja Megane Claire. Njome dominiraju atraktivne fotografije zavodoljivih Guess modela. Kristalno jasan okean i svetlo plavo nebo koji se stapaju na horizontu, odličan su mizanscen u kojem vodeću ulogu igraju provokativnost, seksipil i lepota glavnih junakinja.

guess_kupaći_kostimi_za_leto_2015_v1

Ključni komadi prolećne kolekcije kupaćih kostima deo su kampanje, uključujući klasični GUESS gingham, zavodljivi floralni print, kao i denim dvovodelni kostim koji je svojevrsni omaž legendarnom Guess hi-res denim šortsu. Akcenti u tirkiznoj i živoj pink odlično se uklapaju u komade kojima dominiraju bela i bež.

guess_kupaći_kostimi_za_leto_2015_v2

Kolekciju kupaćih kostima možete kupiti u GUESS prodavnicama u Beogradu – Ušće shopping center i Delta City, i Novom Sadu – Pozorišni Trg 7, te Marciano Guess u Knez Mihailovoj 33, kao i multibrand radnjama Fashion &Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook