Moda

Met Gala 2015 moda sa crvenog tepiha

Met Gala 2015 moda sa crvenog tepiha
Podeli dalje

Za nama je još jedna noć u kojoj su zvezde dominirale crvenim tepihom. Met Gala 2015 obeležilo je dosta golotinje i promašne teme, no, krenimo redom.

 

Čovek bi rekao da je tradicionalni godišnji dobrotvorni bal prilika i povod kad zvezde zasijaju u punom sjaju, onako otmene, veličanstvene i raskošne. Tokom vremena, Met Gala se, nekako, pretvorio u paradu kiča, ekstravagancije i – golotinje; naročito ako uzmemo u obzir noćašnje toalete.

Na stranu i što je u pitanju kostimirani bal, Met Gala 2015 obeležilo je odsustvo stila, ukusa i morala u kom je izdominirala Kim – morala sam – Kardashian rame uz rame sa Beyonce, ali im i Jennifer Lopez nije bila daleko:

met_gala_2015_v
Iako je tema večeri bila Kina, malo koja zvezda se zaista i potrudila da odgovori izazovu i drži se dogovorenog, a ona koja se baš svojski potrudila je – niko drugi do, očekivano – SJP:

met_gala_2015_v1

Boja večeri definitivno je crvena, za njom odmah i zlatna, s tim što je malo ko odgovorio izazovu kako treba – pogledajte i sami:

met_gala_2015_v2 met_gala_v3
I, naravno, Rihanna je i ovoga puta izazvala dosta komešanja i podstakla kreativnost na internetu svojom kreacijom koju je jedna žena ručno izrađivala čak 2 godine (?):

met_gala_v4

Met Gala 2015 modu sa crvenog tepiha potražite i potražite i pogledajte na našoj Facebook strani.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook