Moda

Kako nositi haljinu zimi?

Kako nositi  haljinu zimi?
Podeli dalje

Kako nositi haljinu zimi možda deluje kao trivijalno ili suvišno pitanje, ali na ovaj minus svakako nije prijatno obući komad garderobe koji ne bi trebalo da je rezervisan samo za toplije dane.

Da li je moguće biti odevena ženstveno i sa stilom i tokom velikih minusa? Ne samo da verujemo da jeste, već smo i isprobale nekoliko načina koje vam sada preporučujemo.

#1 Nade Macure savet

Prvo i osnovno, glavni adut je u slojevitom oblačenju. Bilo da vam je haljina kratka, srednje dužine ili maksi, postarajte se da imate adekvatnu garderobu i ispod i preko nje. Na šta konkretno mislimo? Rolka ili bodi dugih rukava ispod, tunika ili džemper koji prati dužinu haljine preko i već ste dobro opremljene i da izgledate lepo i da vam bude dovoljno toplo.

#2 Ispod Mire…

Ovaj način i nema veze sa đavolima, koliko sa činjenicom da ispod haljine možete nositi helanke, uske pantalone – pa čak i farmerke – i izgledati jednako sređeno, toplo i lepo. Samo je važno da obratite pažnju na usklađivanje: neka budu crne ili u nijansi sličnoj boji vaše haljine i „na konju ste“ 🙂

#3 Mačka u čizmama

Zašto ne iskoristiti ovaj i ne tako lep trend u svoju korist? Naravno, mislimo na čizme preko kolena – modni trend koji možete preokrenuti u svoju korist i prigrliti da vas greje dok na sebi imate haljinu koju ste čeznuli da nosite, ali vas je omela zima.

A ako ste neodlučne i teba vam (još) malo inspiracije, pronađite je u našim predlozima, specijalno odabranim i uređenim za vas:

 

 


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook