Moda

U trendu: kako nositi crnu ove zime

U trendu: kako nositi crnu ove zime
Podeli dalje

Kako nositi crnu ove zime, a da ne izgledate poput svih i da ste u trendu? Inspiraciju smo potražili kod poznatih modnih i lifestyle blogerki i evo šta nam one preporučuju.

Ono što je sigurno, crna je boja koja nikad ne izlazi iz mode, a ove zime se nosi možda i više nego ikada pre. U ležernom ili svečanom stilu, za dnevne ili večernje prilike, a itekako i za one noćne; bilo kako bilo, crna boja je uvek dobra investicija i sa njom ne možete pogrešiti.

Zato, zavirite u naš odabir predloga koje su sa nama podelile neke od najpoznatijih modnih i lifestyle blogerki s ovih prostora…

Anastasijastasha
Ništa ne odiše luksuzom i sofisticiranošću kao pliš, pa još u crnoj boji. Anastasija to dobro zna i dobro nam prenosi na ovoj fotografiji gde nosi ženstveno senzualno plišano odelo – savršeno za sve one svečane trenutke, poput rođendana, godišnjice, svečane večere…

kako-nositi-crnu-ove-zime-v
brana_antovic
Ako volite crnu, ali ne i uniformisanost, uvek se možete opredeliti za jedan detalj koji će malo odudarati, a ipak se slagati sa celom odevnom kombinacijom. Nešto poput ove suknje geometrijskih crno-belih detalja koju Brana ima na ovoj fotografiji. Pogodno i za dnevne i za večernje varijante, za posao ili nalaženje sa dragim osobama.

kako-nositi-crnu-ove-zime-v1
vanjaam
Kad imate slobodan dan ili ste krenuli u neku gradsku avanturu, ova Vanjina kombinacija je, svakako, pun pogodak. Moderno, trendi, a komforno u isto vreme.

kako-nositi-crnu-ove-zime-v2
iva_chu
#onokad se spoji nekoliko hit trendova na jednoj fotografiji: čizme preko kolena, strukirani kaput i šešir – Ivina kombinacija prosto doziva pobedu na svim poljima, kad ste odevene poput nje 🙂

kako-nositi-crnu-ove-zime-v4
jelenakarakas
I, za kraj, ko kaže da noćna odeća treba uvek da je pastelnih boja, sa životinjicama ili slogan natpisima. Jedna ovakva pidžama o vama govori da ste, ne samo žena od stila, već i da jasno znate šta želite i to i uzimate.

kako-nositi-crnu-ove-zime-v5

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook