Moda

Ko nosi bolje Khloe vs Noomi

Ko nosi bolje Khloe vs Noomi
Podeli dalje

ko nosi bolje khloe vs noomiPo ugledu na mnoge svetske medije: TV, štampane i online, Organ Vlasti pokreće modni odeljak „Ko nosi bolje?“ i pozivamo vas, drage čitateljke (i čitaoce) da nam se pridružite i date svoju ocenu i sud o tome koja od  svetskih – ali i naših, zvezda nosi to bolje.

 

 

Po ugledu na mnoge svetske medije: TV, štampane i online, Organ Vlasti pokreće modni odeljak „Ko nosi bolje?“ i pozivamo vas, drage čitateljke (i čitaoce) da nam se pridružite i date svoju ocenu i sud o tome koja od  svetskih – ali i naših, zvezda nosi to bolje.

Valentino je sinonim za ženstvenost, otmenost i visoku modu; da li su i koliko isto uspele da dočaraju starleta – voditeljka Khloe Kardashian i glumica Noomi Rapace – pitamo sad vas?

Prva je haljinu nosila zvezda filma „Devojka sa tetovažom zmaja“  Noomi Rapace na Venecijanskom festivalu još u septembru, dok se Khloe za istu toaletu odlučila vodeći finale Američkog idola. Noomi je haljinu uparila sa lakovanim platformama, clutch tašnicom geometrijskog dizajna, diskretnim minđušama, prstenjem koje odgovara boji haljine i upadljivim crvenim karminom; dok se Khloe odlučila za seksi zašiljene čizmice do članaka ukrašene zlatnim bodljama i tamniji (kvarcovani) ten. Što se tiče šminke, Khloe je prednost dala prirodnijem izgledu, blago naglasivši oči.

Koja od dama je Valentinovu kreaciju ponela bolje?

 {loadposition ko_nosi_bolje_1}

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment