Moda

Ko nosi bolje Miley vs Alicia

Ko nosi bolje Miley vs Alicia
Podeli dalje

ko nosi bolje miley vs aliciaOvoga puta, u odeljku “Ko nosi bolje” našle su se dve pop dive: Miley Cyrus i Alicia Keys. Obe pevačice su, krajem prošle godine, ponele isti modni komad, a mi vas pozivamo da ocenite kojoj je stajao bolje.

 

 

Ovoga puta, u odeljku “Ko nosi bolje” našle su se dve pop dive: Miley Cyrus i Alicia Keys. Obe pevačice su, krajem prošle godine, ponele isti modni komad, a mi vas pozivamo da ocenite kojoj je stajao bolje.

Alicia je ovaj crni otkrivajući top nosila 29. novembra, kada je nastupala u popularnoj muzičkoj emisiji The X Factor, uparivši ga sa uskom “pencil” suknjom i širokim kaišem, izgledavši jednostavno i svedeno, uz dašak seksipila u gornjem predelu, je l.

Nekih nedelju dana kasnije, Miley je nastupala na jednom Božićnom koncertu, obukavši isti top uz uske pantalone i 2 u 1 metalni kaiš ogrlicu – dočaravši oštriji punk izgled.

Procenite i ocenite: ko nosi bolje?

{loadposition Anketa_mvsa}

 

 


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

  • Majli je od naivne devojčice izrasla u opasnu pank rok seksi zvezdu, a ima i veće grudi od ove iritantne vriskavice, znači moj glas ide za Majli 🙂

Facebook