Moda

Prolecni trendovi: boje lakova za nokte

Prolecni trendovi: boje lakova za nokte
Podeli dalje

prolecni trendovi: boje lakova za nokteKoje ćemo signale i neverbalne poruke pokazivati rukama, tačnije noktima i kakvi nas trendovi očekuju po pitanju odabira boja lakova za nokte? Evo detalja.

 

Koje ćemo signale i neverbalne poruke pokazivati rukama, tačnije noktima i kakvi nas trendovi očekuju po pitanju odabira boja lakova za nokte? Evo detalja.

Ovoga proleća, sve je u znaku kontrasta – od svetlih i pastelnih nijansi, pa sve do tamnih, metalik i šik boja lakova za nokte. Drage dame, ove sezone pustite mašti na volju, dozvolite manikiru da se poigra sa izgledom vaših noktiju i prepustite se najrazličitijim oblicima i stilovima. Neće vas boleti glava jer, u modi su i kratki i dugi nokti, ovalnog i četvrtastog oblika – kao i vrlo popularnog „špica“, mat i sjajne završnice.

Kada su u pitanju boje, ove sezone – pored uvek popularnih neutralnih nijansi – nosiće se smaragdno zelena, jarko pink, upadljiva narandžasta, siva i neprevaziđena crvena nijansa.

Neutralne boje
 
Tamni tonovi
 
Metalik nijanse
 
Dvobojne šare
 

Obucite svoje nokte u neku od ovih boja, inspirišite se izgledom sa svetskih modnih pista i zablistajte u svom punom sjaju!

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook