Moda

Lana Del Rey zastitno lice jesenje kolekcije H&M

Lana Del Rey zastitno lice jesenje kolekcije H&M
Podeli dalje

lana del rey zastitno lice jesenje kolekcije h&mLana Del Rey, popularna američka pevačica i tekstopisac novo je globalno zaštitno lice švedskog brenda H&M za jesen/zimu 2012-2013, kako javljaju iz sedišta ove kompanije.

Lana Del Rey, popularna američka pevačica i tekstopisac novo je globalno zaštitno lice švedskog brenda H&M za jesen/zimu 2012-2013, kako javljaju iz sedišta ove kompanije.
 
Kampanja koja će se pokrenuti već 19. septembra na zvaničnom H&M sajtu, sadržaće fotografije koje su radili Inez van Lamsweerde i Vinoodh Matadin, a imaćemo prilike da uživamo i u muzičkom filmu, koji je režirao Johan Renck.  Kraće verzije ovog filma, u kojem će lana izvoditi numere sa albume “Blue Velvet” biće korišćene kao TV spotovi.
Kreativni direktor H&M kompanije, gospodin Donald Schneider izjavio je povodom dogovorene saradnje kako je uzbuđen zbog činjenice da je zaštitno lice upravo Lana Del Rey, kao osoba koja je nova zvezda u usponu, trendseterka i žena jedinstvenog stila.
Ono što nam obećavaju pred lansiranje kampanje jeste da je u pitanju nešto dosad neviđeno, potpuno novo i drugačije, kao što je i sama Lana Del Rey.
 
 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook