Moda

Levi’s 501 CT Jeans 2015

Levi’s 501 CT Jeans 2015
Podeli dalje

Krpljen, prepravljen, izrezan, oslikan ili poderan, Levi’s 501 jeans odražava živote ljudi koji ga nose a u skladu sa filozofijom ovog američkog klasika. Za proleće 2015. godine, legendarni model je prilagođen, sa suženom nogavicom i služi kao osnova za muške i ženske ključne komade.

 

Već decenijama ljubitelji kultnog modela 501® se trude da prilagode svoj par aktuelnim trendovima sužavajući široke nogavice. Zbog toga su rešili da posao urade umesto njih i prekroje iconic Levi’s farmerice – suzili su struk za jedan broj, kao i nogavice od kolena do članka te smanjili obim nogavice. Od originalnog modela dobili smo customerizirane komade.

U skladu sa sezonskim preovlađujućim omažom San Francisku, za proleće 2015. godine, 501® CT Jeans je dostupan u širokom spektru autentičnih denim pranja pod imenima kao što su Precita (inspirisan vintage komadom, posebnog enzimskog kamenovanja, posebno obojen), Old Favorite (ultimativni iznošen look, sa blajhanim linijama i poderotinama na kolenima), Cali Cool (medium autentično pranje sa ručno peskiranim detaljima) i Rolling Fog (kamenovan i izblajhan), inspirisani gradskom maglom i igrom svetlosti.

U zavisnosti od toga koju veličinu i look odaberete, 501® CT je dostupan u slim, regular kroju opušteniji u predelu butina. Po pitanju pranja tu su sledeća:

DOWN-SIZED
Moderan slim kroj, spuštenog sedalnog dela i lak za nošenje, ležerno preko kukova i butina.

TRUE-TO-SIZE
Prilagođen i testiran regular-fit za nešto prečišćeniji i prefinjeniji look.

UP-SIZED
Kropovanih prepona i ekstremno uske, UP SIZED farmerke predstvljaju najprogresivniju opciju.

Prolećna kolekcija Levi’s® 501® dostupna je u prodavnicama LEVI’S u Beogradu – Ušće Shopping center i Delta city, kao i Nišu – Forum shopping centru, te multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook