Moda

Pokrenite zabavu uz CAMPER za 2015.

Pokrenite zabavu uz CAMPER za 2015.
Podeli dalje

Prolećna kampanja španskog brenda obuće CAMPER za 2015. predstavlja radikalnu promenu u odnosu na prethodnu sezonu i uklopiva je uz svaki stajling.

 

U režiji umetničkog direktora Romaina Kremera, kampanja prikazuje eksploziju boja i teksturu sa konceptualnim referencama na samu kolekciju. Sastoji se od jedne teaser slike i 10 glavnih kampanjskih fotografija kao dvostranih prikaza –  portret modela protiv proizvoda. Ulični cast iz Londona su modeli pretvoreni u virtuelne likove poput onih iz savremenih video igrica – svaki lik predstavlja identitet svog avatara odgovarajuće cipele.

camper_za_2015_v1

Kampanja je lišena bilo kakvih sugestija za total stajlinge kako bi prikazala slobodu u skladu sa identitetom Campera uspešno postavljenim još pre 40 godina.

camper_za_2015_v2

Stilski pravac kolekcije u nagoveštajima primetan je u celoj kampanji sačinjenoj od provokativnih fotografija – techno bakarne minđuše, konditorske pastelne usne i natprirodno plave oči koje simbolizuju sve detalje iz kolekcije. KampAnju prati i kratak video.

Prolećnu kolekciju brenda sa Majorke možete kupiti u prodavnici CAMPER u Beogradu – Terazija 31, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Kragujevcu, Novom Sadu i Nišu.

 


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook