Moda

Ovako izgleda Marciano Guess kolekcija proleće-leto 2015.!

Ovako izgleda Marciano Guess kolekcija proleće-leto 2015.!
Podeli dalje

Pogledajte kako izgleda Marciano Guess kolekcija proleće-leto 2015. i šta nam preporučuju za sezonu pred nama.

 

Ženska kolekcija proleće/leto 2015. ekskluzivne linije MARCIANO GUESS podeljena je u tri tematske celine:

LA CONFIDENTIAL Boje, stav i opuštena elegancija proleća u Los Anđelesu poslužili su kao inspiracija  za deo kolekcije ispunjene elegantnom mono-hromatikom pomešanom sa soft elementima 70-tih godina za super-foxy izgled. Ključni paterni uključuju geometrijske printove, kocke i pruge, zajedno sa Deep Ocean cvetnom fantazijom. Paleta boja proteže se od ponoćno ljubičaste, Baby Pink i Rhapsody, te boje jorgovana i pop žute, crne, bele do zagasito sive. Tkanine nude veliki izbor tekstura, dvoslojna i glatka pletiva, draperjasta svila, ali i težak pamuk, kao i nove varijacije na klasičan Tweed. Platinasti i belo zlato detalji daju savršene motive na haljinama.

marciano_guess_kolekcija_prolece_leto_2015_v1

LA NOIR  Sve se odigrava u Los Anđelesu po mraku na partiju u urbanoj vili u Holivud Hilsu. Atmosfera, glamur i svetla te dašak tamne strane inspirisali su predloge savršene za noć i smele za dan gde visokooktanska, sportska oprema tipična na 90-te ide u kombinaciji sa obimnim, lepršavim i uvek šik elementima. Paleta boja je od suštinskog značaja. Prisutne su crna, bela i dim siva kao baza sa kontrastima koje pruža snažan izvor crocus i tople koralne. Ključne nijanse kreirane su za ekskluzivni Beverlly Hills Blossom cvetni print, kao i delikatana boja kajsije/breskve u geometrijskim printovima nazvanim Mulholland u ponoć.

marciano_guess_kolekcija_prolece_leto_2015_v

PALM SPRINGS WEEKEND Kratak odmor van grada u pustinjskoj oazi u Palm Springsu i kasne 60-te te rane 70-te godine poslužile su kao inspiracija za relaksirajući letnji izgled. Paleta boja odgovara šarmu sredine proslog veka uz neuobičajene tonove kao što su dragon fly zelena, blue bird plava,  hot koralna, bela, a lajt motiv cele kolekcije je smoky siva. Detalji podrazumevaju nabore, lepršave i transparentne, laserske intervencije na tkaninama i meke rouching efekte, zajedno sa apstraktnim metalima i dragim kamenjem.

marciano_guess_kolekcija_prolece_leto_2015_v2

Kolekciju proleće/leto 2015. možete kupiti u prodavnicama MARCIANO GUESS u Beogradu Knez Mihailova 33 kao i GUESS u Beogradu – UŠĆE Shopping centru i Delta city, kao i Novom Sadu – Pozorišni Trg 7, te multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook