Moda

Ljubičasta je nova crna

Ljubičasta je nova crna
Podeli dalje

Misteriozna, tamna i zavodljiva, ljubičasta boja je i ove sezone ponovo sa nama, stavljajući crnu na drugo mesto. Ljubičasta je savršen dodatak za sezonu jesen/zima 2009-2010, što se moglo videti na revijama modnih kuća Chanel, Dior, Versace. Prošetajte gradom, obiđite radnje i pronađite vašu nijansu ljubičaste strasti.

 

 

dior ljubičasta haljinaMisteriozna, tamna i zavodljiva, ljubičasta boja je i ove sezone ponovo sa nama, stavljajući crnu na drugo mesto. Ljubičasta je savršen dodatak za sezonu jesen/zima 2009-2010, što se moglo videti na revijama modnih kuća Chanel, Dior, Versace. Prošetajte gradom, obiđite radnje i pronađite vašu nijansu ljubičaste strasti.
 
nina ricci čizmeTradicionalno, ljubičasta je kraljevska boja koju ove sezone naročito predstavljaju modne kuće Dior, Oskar de la Renta, Nina Riči, Marni. Veličanstveno senzualna, ljubičasta se pojavljuje na svilenim haljinama, toplim kaputima, neobičnim čizmama, tunikama, pa čak i na detaljima poput nakita, ešarpi, ukrasa za kosu i ostalih sitnica bez kojih ne možemo.

I kada je šminka u pitanju, ljubičasta je vrlo prisutna.
Tzv. „smookey eyes“ su sada zavodljivije i misterioznije nego pre; u kombinaciji sa sočnim pink usnama, imate pravi hit! Ova boja naročito ističe zelene i plave oči, dok smeđokose mogu istaći usne sa sjajnim ljubičastim tonovima ruža. Plavokose se mogu igrati paletom nijansi ljubičaste, dokle god ostave usne neutralne, kako ne bi imale efekat „previše šminke“.
 

Dakle, zakoračite u svet plemstva i prigrlite ljubičastu; ove sezone sve je u bojama šljive, grožđa, kupina i ostalog sočnog voća.

 
 
 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment