Moda

Povratak crnoj boji

Povratak crnoj boji
Podeli dalje

Crna je godinama dominantna na modnoj sceni, tako da ne čudi što je i ove sezone u samom vrhu top boja za odabir. I ne čudi; odavno je poznato da crna boja prikriva nedostatke i ističe dobre strane, kako tela tako i lica. Odgovor na pitanje kako sve možemo nositi crnu boju, potražili smo na modnim pistama.

 

 

sharon wauchob & balmainCrna je godinama dominantna na modnoj sceni, tako da ne čudi što je i ove sezone u samom vrhu top boja za odabir. I ne čudi; odavno je poznato da crna boja prikriva nedostatke i ističe dobre strane, kako tela tako i lica. Odgovor na pitanje kako sve možemo nositi crnu boju, potražili smo na modnim pistama.
 
Mala crna haljina je nezaobilazna ove sezone i spaja se sa nespojivim – bilo  da je kombinujete uz duboke čizme i kožne rukavice, poput Šeron Waučob; ili u futurističkom r’n’r fazonu, kao Balmain.

Kada je šminka u pitanju, ove sezone se akcenat stavlja na sofisticiraniji i ženstveniji izgled u kombinaciji sa kontrastom i inspiracijom gotike. Igrajte se mešanjem crne i srebrne kad naglašavate oči, ili kombinujte svetlu put sa tamno naglašenim očima – oči u prvom planu su apsolutni imperativ ove sezone i ovakva šminka ide kako uz poslovno odevanje, tako i uz večernje ludovanje. Samo pogledajte kampanju Kejt Mos za TopShop, sve popularniju Emu Votson za Burberry, ili slikanje Lili Alen za magazin Elle i sve će Vam biti jasno.

 
 
 

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook