Moda

Miu Miu za prolece leto 2012

Miu Miu za prolece leto 2012

miu miu za prolece leto 2012Miu Miu kolekcija za proleće leto 2012 predstavlja pravu eksploziju boja i sklapanje nekoliko različitih stilova. Od klasičnog business looka, preko koketiranja sa pedesetim godinama prošlog veka, pa sve do igre različitih dezena i oblika, Miu Miu predstavlja pravo prolećno osveženje.

Miu Miu kolekcija za proleće leto 2012 predstavlja pravu eksploziju boja i sklapanje nekoliko različitih stilova. Od klasičnog business looka, preko koketiranja sa pedesetim godinama prošlog veka, pa sve do igre različitih dezena i oblika, Miu Miu predstavlja pravo prolećno osveženje.
 
Na prvi pogled, kolekcija deluje kao da su u pitanju pozorišni kostimi, ali je sve toliko stilski uklopljeno da prosto privlači pažnju i traži da bude nošeno. Pačvork dezeni, čipka, primetno geometrijski izrezi i oblici pojedinih detalja garderobe u kombinaciji sa modernim bojama učinili su da ova kolekcija dobije velike pohvale, a ima i zašto. U kombinaciji sa neobičnim tašnama i obućom, čini jedan jedinstven i primamljiv modni sklad.

Fb komentari

Facebook