Moda

Miu Miu za prolece leto 2012

Miu Miu za prolece leto 2012
Podeli dalje

miu miu za prolece leto 2012Miu Miu kolekcija za proleće leto 2012 predstavlja pravu eksploziju boja i sklapanje nekoliko različitih stilova. Od klasičnog business looka, preko koketiranja sa pedesetim godinama prošlog veka, pa sve do igre različitih dezena i oblika, Miu Miu predstavlja pravo prolećno osveženje.

Miu Miu kolekcija za proleće leto 2012 predstavlja pravu eksploziju boja i sklapanje nekoliko različitih stilova. Od klasičnog business looka, preko koketiranja sa pedesetim godinama prošlog veka, pa sve do igre različitih dezena i oblika, Miu Miu predstavlja pravo prolećno osveženje.
 
Na prvi pogled, kolekcija deluje kao da su u pitanju pozorišni kostimi, ali je sve toliko stilski uklopljeno da prosto privlači pažnju i traži da bude nošeno. Pačvork dezeni, čipka, primetno geometrijski izrezi i oblici pojedinih detalja garderobe u kombinaciji sa modernim bojama učinili su da ova kolekcija dobije velike pohvale, a ima i zašto. U kombinaciji sa neobičnim tašnama i obućom, čini jedan jedinstven i primamljiv modni sklad.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook