Moda

Umetnost u dizajniranju cipela Kobi Levi

Umetnost u dizajniranju cipela Kobi Levi
Podeli dalje

Ništa kao dobra ženska cipela da doda pečat celokupnom izgledu, osvoji, šarmira ili šokira. Cipele izraelskog dizajnera Kobija Levija su upravo takve – originalne, drugačije, neverovatne i šokantne. Pogledajte zašto.

Ovaj jedinstveni dizajner, kreira vrlo kreativne i inovativne stilove obuće, koje nisu mogle proći neopaženo. Najveći dosadašnji uspeh postigao je kada ih je uočila i čuvena Lady Gaga, te njegove čizme možete videti u spotu Born This Way.

Ljubav prema obući Kobi gaji još od srednje škole, kada je i dizajnirao prvi par cipela. 2001., diplomirao je na Bezazel Academy of Arts & Design u Jerusalimu i od tada je radio za nekoliko kompanija u Italiji, Kini i Brazilu. 2010.-te podiže svoj blog na koji postavlja fotografije svojih unikatnih radova, a koji gotovo preko noći postaje popularan, čineći njegovu obuću vrlo traženom. Sve to je doprinelo da Kobi 2011.-te otvori svoj studio u Tel Avivu u kojem kreće sa prodajom ove neobične i upečatljive obuće, koja se radi u limitiranoj seriji – svaki par izrađuje se ručno i od najkvalitetnijih materijala.

Market trolley 1998
textile & rubber
Chewing gum 2009
leather
Miao 2010
leather
Sling-Shot 2010
Leather & wood
Blow 2010
Leather
Blond Ambition 2011
Leather

 

Bird 1 Toucan 2011
Leather
Contemporary Chinese 2011
leather

 

Zainteresovani mogu sve modele pogledati na blogu, a naručiti  na njegovom sajtu.

 


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

Facebook