Moda

Odevanje za sakrivanje kilograma

Odevanje za sakrivanje kilograma
Podeli dalje

odevanje za sakrivanje kilogramaNema žene koja se u nekom trenutku ne oseća neugodno u svojoj koži zbog činjenice da ima -ili misli da ima – nekoliko kilogaram viška. Tada najčešće ne želimo ni da ustanemo iz kreveta, a kamo li izađemo među ljude. Kako to ipak nije moguće, evo nekoliko predloga šta obući i zamaskirati problem.

Nema žene koja se u nekom trenutku ne oseća neugodno u svojoj koži zbog činjenice da ima -ili misli da ima – nekoliko kilogaram viška. Tada najčešće ne želimo ni da ustanemo iz kreveta, a kamo li izađemo među ljude. Kako to ipak nije moguće, evo nekoliko predloga šta obući i zamaskirati problem.
 
Maksi haljina
Osim što su ponovo u modi (a kad pa nisu), maksi haljine uspešno kriju sav onaj višak koj inam se, preko zime, nakupi. Boho stil lepršave duge haljine, koja nas u isto vreme hladi i čini savršeno lepima. Baletanke ili sandale, koji komad nakita i spremne ste za ljude 🙂

Široke suknje
Bilo da je u pitanju balon suknja ili ona A kroja, zajedničko im je što imaju širok struk koji vešto prikriva malo veći stomak i šire bokove. Mini, srednje dužine ili duga, bitno je da čini da se vi u njoj osećate dobro, lepo i poželjno.

Tunika
Tunike su savršen izbor garderobe koji će prikriti višak kilograma, bez da se osećate i izgledate kako ne želite. Modernih krojeva i printova, uklapaju se u gotovo svim prilikama i dobu dana.  Možete ih kombinovati sa farmerkama, helankama ili pantalonama ¾ kroja.

Haljina na vezivanje
Poznata kreatorka Diane von Furstenburg spada u najobožavanije žene na svetu, samo zbog dizajniranja ovog tipa haljine, koja krije sve nedostatke i savršeno pristaje svima. Dužine do kolena i vezivanjem u struku, trenutno poboljšava izgled, čineći vas vitkijom i višom.

Kako ne biste lutale gradom u potrazi za savršenim komadom navedene garderobe, predlažem vam modnu liniju Ginna Fashion (nije plaćena reklama). Ova bogata kolekcija bluza, topova, tunika, haljina i mnogo čega još, izrađena je od posebno biranih materijala čije su boje postojane i u trendu. Kreirana za mlade i energične dame, modna linija Ginna isto tako pristaje svakom obliku figure. Kao dugogodišnji kupac ove odeće, toplo preporučujem 🙂

 
 

Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment