Moda

Svetska premijera Pierre Cardin haute couture kolekcije u Beogradu

Svetska premijera Pierre Cardin haute couture kolekcije u Beogradu
Podeli dalje

svetska premijera pierre cardin haute couture kolekcije u beograduPoznati modni kreator i, po mnogima, začetnik visoke mode, Pierre Cardin večeras je predstavio svoju novu modnu kolekciju, a u sklopu manifestacije Belgrade Fashion Nights 2012.

Poznati modni kreator i, po mnogima, začetnik visoke mode, Pierre Cardin večeras je predstavio svoju novu modnu kolekciju, a u sklopu manifestacije Belgrade Fashion Nights 2012.
 
Kolekcija je, u prvi mah, podsetila na Cardinove prošlogodišnje futurističke modele, u kombinaciji sa neobičnim geometrijskim dodacima i gumenim baletankama. Sci Fi je vešto sjedinjen sa trendi neonskim bojama, a tu su i romantični cvetni dezeni, lepršavi materijali, kao i visokokvalitetne svečane toalete. Publika je uživala, a posebnim ovacijama pozdravljene su neobična zlatna haljina, kao i jedinstvena venčanica, koja je i zatvorila reviju. Što se tiče Pierre Cardin mode za muškarce, recimo samo da je za one smelije.

Revija je bila humanitarnog karaktera, u organizaciji modne agencije Fabrika i njene direktorke Vesne Mandić, a uz pomoć njihovih Kraljevskih Visočanstava, Prestolonaslednika Aleksandra II, Princeze Katarine i ambasadora Francuske u Beogradu, gospodina Fransoa Ksavijera Denioe. Ovom događaju, prisustvovalo je više od 400 zvanica i preko 150 predstavnika medija. Među zvanicama, viđeni su, između ostalih i: Goran Pitić, Žarko Obradović, Lena Kovačević, Miša Obradović, Verica Rakočević, Gordana Karić, Seka Aleksić sa suprugom, Nevena Adžemović, Ekstra Nena i mnogi drugi.

Veliku zahvalnost dugujem MTS-u i Telekomu Srbija na tome što su mi omogućili da prisustvujem na ovakvom događaju. Kompletnu kolekciju možete pogledati na našoj Facebook stranici.

 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook