Moda

Modna linija Katie Holmes na Njujorskoj nedelji mode

Modna linija Katie Holmes na Njujorskoj nedelji mode
Podeli dalje

modna linija katie holmes na njujorskoj nedelji modeHolivudska glumica i donedavno supruga Tom Kruza Katie Holmes, ne prestaje da zadivljuje – ovoga puta u ulozi modnog dizajnera! Na predstojećoj nedelji mode u Njujorku, predstaviće svoju kolekciju Holmes & Yang.

Holivudska glumica i donedavno supruga Tom Kruza Katie Holmes, ne prestaje da zadivljuje – ovoga puta u ulozi modnog dizajnera! Na predstojećoj nedelji mode u Njujorku, predstaviće svoju kolekciju Holmes & Yang.

Holmes & Yang je modna linija koju je glumica pokrenula 2008. Godine sa svojom poslovnom partnerkom/stilistkinjom Jeanne Yang. Na Njujorškoj nedelji mode, koja će se održati od 06. Do 13. septembra u Linkoln centru, biće predstavljena prolećna kolekcija za sezonu 2013. Ovaj brend se inače u redovnoj prodaji nalazi u Barneys radnjama, ali do sada još nikada nije bila predstavljena na Nedelji mode.

Ljubitelji visoke mode biće u prilici da uživaju u ženstvenim kardiganima i bluzama, uskim vrućim pantalonama, senzualnim haljinama i ostalim komadima, po kojima je Katie poslednjih godina i sama postala prepoznatljiva. Do tada, zavirite u svet Holmes & Young putem njihovog sajta.
 
 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook