Moda

Modni trendovi za proleće 2012

Modni trendovi za proleće 2012
Podeli dalje

prolecni modni trendoviDolaskom proleća i lepog vremena, konačno možemo početi sa oblačenjem trendi garderobe – kreatori nalažu da je imperativ prolećne mode za 2012. godinu cvetni print!

Dolaskom proleća i lepog vremena, konačno možemo početi sa oblačenjem trendi garderobe – kreatori nalažu da je imperativ prolećne mode za 2012. godinu cvetni print!
Nema razloga da, samo zato što smo zatvoren iu četiri zida kancelarije, ne budemo u dodiru da prirodom – bar u vidu izbora garderobe. Ove sezone, cvetni print je u svom punom sjaju: od suknji, preko bluza i košulja, sve do haljina, prolećnih jaknica i mantila, ali i modnih detalja.

Bilo da je u pitanju sportska garderoba, ona za posao ili privatne aktivnosti, cveće i cvetni detalji su nešto bez čega se ove sezone ne može. Evo kako su to videli i osmislili kreatori sa nedelje mode u Njujorku i Milanu:

 
Ako ne želite da garderobu pretvorite u cvetni vrt, možete upotpuniti svoju postojeću garderobu cvetnim detaljima, poput nakita, tašne, obuće, marame ili kaiša.
 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook