Moda

Nakit u stilu Njujorčanki Zlatarna Celje

Nakit u stilu Njujorčanki Zlatarna Celje
Podeli dalje

nakit zlatarne celjeProleće je konačno stiglo, a uz buđenje prirode se razigrava i naša kreativnost. Pored kombinovanja prolećne lepršave i vesele garderobe sa šarenom i seksipilnom obućom, posebnu pažnju bi trebalo da obratimo i na odabir nakita. Zlatarna Celje ima savršen predlog za nas, u vidu kolekcija I like my name, Lencia charms i Lencia Beads.

Proleće je konačno stiglo, a uz buđenje prirode se razigrava i naša kreativnost. Pored kombinovanja prolećne lepršave i vesele garderobe sa šarenom i seksipilnom obućom, posebnu pažnju bi trebalo da obratimo i na odabir nakita. Zlatarna Celje ima savršen predlog za nas, u vidu kolekcija I like my name, Lencia charms i Lencia Beads.
 
Zlatarna Celje pobrinula se da one koji žele unikatan nakit obraduje sa nekoliko kolekcija. Jedna od napopularnijih je “I like my name”, a razlog tome je čuvena Carrie ogrlica koju je promovisala istoimena junakinja serije „Seks i grad“.
 

Reč je o ogrlicičiji je privezak sastavljen od slova vašeg imena, a možete izabrati jedno od tri ponuđena pisma i dve veličine. Ogrlice, koje su dostupne u srebru i zlatu,biće još efektnije ukoliko im dodate i kamenčić- brilijant ili cirkon. Svoju kreativnost u dizajniranju personalizovanog nakita možete isprobati na sajtu  ili u prodajnim objektima Zlatarne Celje u Srbiji.
 

Ako planirate da ovog proleća sebe ili vama drage osobe obradujete originalnim narukvicama sa mnoštvom privezaka, Zlatarna Celje je pravi izbor. U okviru robne marke“Lencia charms”naći ćete bogatu ponudu interesantnih privezaka, koje možete kombinovati tako da vaša narukvica bude jedinstvena. Trendy nakit, popularan je među damama svih generacijai izuzetno je praktičan. Naime, narukvica je uvek ista, a po želji i raspoloženju menjate samo priveske.

 

Vaš šarm doći će do izražaja i u modelima koje Zlatarna Celje nudi u okviru robne marke “Lencia Beads”. Srebrne lančiće i narukvice osvežite dodacima i kreirajte nesvakidašnji mozaik. Lencia beads privesci odišu inspirativnošću i oslikavaju vaš karakter i senzibilitet.
Budite maštoviti ovog proleća uz nakit Zlatarne Celje!

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook