Moda

Naj promene izgleda u 2012

Naj promene izgleda u 2012
Podeli dalje

naj promene izgleda u 2012Od promene boje kose i frizure, variranja u kilaži i kompletnih transformacija, predstavljamo vam naj promene izgleda holivudskih zvezda u 2012!

Od promene boje kose i frizure, variranja u kilaži i kompletnih transformacija, predstavljamo vam naj promene izgleda holivudskih zvezda u 2012!

#1 Miley Cyrus

miley cyrus

Ultraplanetarno popularna Disney zvezda i ikona miliona tinejdžera, Miley Cyrus, itekako je porasla i promenila svoj kompletan izgled! Od ultrakratke kose, preko platinasto plave boje, pa sve do tetovaža po čitavom telu i više nego očiglednom seksi odraslom stilu odevanja, popularna Hahhah Montana nam na sve načine pokazuje da je sada “velika”.

#2 Rihanna

rihanna frizure

Očaravajuća vila sa Barbadosa, pevačica Rihanna pravi je kameleon kada je u pitanju promena boje i dužine frizure!

#3 Demi Lovato

demi lovato frizure

Nakon serije dramatičnih perioda u privatnom životu, još jedna Disney zvezda se ove godine poigravala sa svojim izgledom i od upečatljive crnke prešla u platinastu plavušu – Demi Lovato.

#4 Adam Lambert

adam lambert

Popularna „American Idol“ zvezda, kontraverzni Adam Lambert upotpunio je svoju ekstravagantnu pojavu vrlo upečatljivom frizurom srebrne boje.

#5 Kesha

kesha

Ništa manje ekstravagantna ženska pevačica i (nažalost) idol mnogim tinejdžerima – Kesha, izgleda polako okreće drugi list. Umesto buntovne musavice, Kesha je ove godine prešla na malo klasičniji izgled – interesantno šta malo vode, sapuna i pristojne odeće može da napravi.

#6 Adam Levine

adam levine

Seksi pevač grupe Maroon 5 i zavodnik svetskog glasa Adam Levine, menjao je svoj nemarni izgled za malo pristojniji a jednako (ako ne i više) seksipilni izgled. Uticaj bivše devojke – Victoria’s Secret modela ili slavlje nakon raskida – ne zna se – ali, šta god da je, samo neka nastavi 🙂

#7 Lady Gaga

lady gaga nekad i sad

Mama svih monstruma i najkontraverznija pevačica još od vremena Madone, Lady Gaga je menjala svoj upečatljiv izgled šokantne plavuše za seksi (?) brinetu. Da li je baš svaka promena na bolje – u njenom slučaju – pokazaće vreme.

Koji vam se izgled najviše a koji najmanje dopada?

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook