Moda

Penelope Cruz lice Campari kalendara za 2013

Penelope Cruz lice Campari kalendara za 2013
Podeli dalje

penelope cruz lice Campari kalendara za 2013Poznato piće Campari koje je u modnom svetu visoko pozicionirano zbog prestižnih godišnjih kalendara, za narednu godinu ima Penelope Cruz kao zaštitno lice.

Poznato piće Campari koje je u modnom svetu visoko pozicionirano zbog prestižnih godišnjih kalendara, za narednu godinu ima Penelope Cruz kao zaštitno lice.

Nakon Mille Jovovich, Eve Mendes, Olge Kurylenko, Salme Hayek i Jessice Albe, Penelope je najnovija muza ovog popularnog pića. Fotografije koje je uradio Kristian Schuller prikazuju ovu špansku oskarovku u vatreno crvenom izdanju kako prkosi predrasudama, što je i tema ovogodišnjeg kalendara koji nosi ime „Kiss Superstition Goodbye“.  Kalendar obiluje scenama u kojima je Penelope, svaki put u drugačijoj crvenoj toaleti, smeštena uz slomljena ogledala, crne mačke, broj 13, vrane ili dok prolazi kroz merdevine.

penelope cruz campari 2013

Oni malobrojni srećnici uživaće u visokokvalitetnim fotografijama i fantastičnoj scenografiji – Campari kalendar za 2013 izrađen je u svega 9.999 kopija, a prodavaće se širom sveta. Organ Vlasti vam prenosi neke od impresivnih fotografija i, na prvi pogled, kalendar izgleda mnogo manje dorađen u odnosu na onaj koji je radila Jessica Alba.

penelope cruz moda
foto sešn penelope cruz
penelope cruz u crvenoj haljini
penelope cruz kao odri hepburn
penelope cruz i ptice
penelope cruz snimanje za campari

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook