Moda

Red Valentino jesen zima 2012/2013

Red Valentino jesen zima 2012/2013
Podeli dalje

red valentino jesen zima 2012/2013Malo koja jesenja kolekcija ostavila je na mene utisak kao RED Valentino za jesen zimu 2012/2013 godinu. Neodoljiva i kao iz bajke, RED Valentino jesenja kolekcija je poput bajke u stvarnom životu i, što je najvažnije, itekako nosiva.

Malo koja jesenja kolekcija ostavila je na mene utisak kao RED Valentino za jesen zimu 2012/2013 godinu. Neodoljiva i kao iz bajke, RED Valentino jesenja kolekcija je poput bajke u stvarnom životu i, što je najvažnije, itekako nosiva.

Neodoljivo, zavodljivo na nevini način i porpuno novo i sveže, samo su neki epiteti kojima se opisuje ova nova kolekcija. Za dame koje su delikatne, nežne i prefinjene, ali istovremeno samouverene i jake. Kolekciju potpisuju kreativni direktori Valentino kuće Maria Grazia Chiuri i Pier Paolo Piccioli i napravili su odevne predmete koji su romantični i nežni, sačinjeni od najfinijih i najmekših materijala. Ključni komadi su haljine i bluze sa naborima, otmeno sofisticirani kaputi i blejzeri; dok od boja preovlađuju nijanse puder roze, crne i bele, kao i cvetni i tufnasti printovi.

Uživajte u nekoliko predloga, a celu kolekciju pogledajte na našoj Facebook stranici.


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

Facebook