Moda

Najbolje i najgore odeveni na Golden Globes 2015

Najbolje i najgore odeveni na Golden Globes 2015
Podeli dalje

Ko su najbolje i najgore odeveni na Golden Globes 2015? Evo naših predloga.

 

Sinoćna 72. dodela Golden Globes 2015 nagrada zvanično je otvorila ovogodišnju sezonu crvenih tepiha i, ako ste pratili sinoćno izveštavanje, imali smo nekoliko primera pravog holivudskog glamura, ali i ne tako mali broj neverovatnih promašaja. Pa, krenimo redom.

Ne mogu svi biti pobednici, ali dame koje su na nas ostavile najveći utisak su Emma Stone u svojoj svečanoj kombinezon toaleti; Julianne Moore je izgledala zanosno u srebrnoj haljini ukrašenoj perjem; Kate Hudson koja je zavrtela glave svim prisutnima; Kate Beckinsale koja, očigledno, nikada ne može da pogreši; Katherine Heigl koja je vaskrsla u prelepoj tamno plavoj glamuroznoj haljini..

Za titulu najgore odevene teško da bismo mogli odabrati samo jednu damu; toliko promašaja na jednom mestu odavno nismo videli. Od Lene Dunham, preko (nažalost) Lane Del Rey, Claire Daines, pa sve do Keire Knightley, Kerry Washington i Lupite Nyong’o. Uverite se i sami:

Primetićete izostanak Jennifer Lopez i Amal Clooney – J.Lo je izgledala neverovatno, ali uz previše uloženog truda, dok je Amal izgledala neverovatno – monotono. Možda neki drugi put.

najbolje_i_najgore_odeveni_na_golden_globes_2015_v - Copy

Koji su vaši izbori za najbolje i najgore odevene zvezde?


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook