Moda

Adidas StellaSport od marta u Srbiji!

Adidas StellaSport od marta u Srbiji!
Podeli dalje

Sportska linija Adidas StellaSport, izrađena u saradnji sa kreatorkom Stellom McCartney od marta će se naći u prodaji širom Srbije.

 

Kolekcija Adidas StellaSport kombinuje sport i stil sa smelim korišćenjem brenda, eksplozivnim bojama i svežim printovima, redefinišući sportsku odeću na jedan potpuno nov način namenjen određenoj starosnoj grupi.

Dizajnirana za aktivne devojke, sastoji se od odeće, obuće i modnih dodataka koji mogu da se nose pravo iz teretane na gradskim ulicama, uvodeći u svakodnevni stil performanse sportskih tehnologija. Kolekcija obuhvata sve, od neophodnih torbica do komada garderobe koji ističu siluetu.

adidas_StellaSport_od_marta_u_srbiji_v1
Stella McCartney, kreativni direktor  Adidas StellaSport izjavila je:

“Adidas StellaSport je mlada devojka, aktuelna i živahna, pokazuje stav i ističe se – upravo to smo želeli da pokažemo u kolekciji, spajajući aktivan život i modni stil, performanse koje se ističu.”

 

Kolekcija za proleće/leto adidas StellaSport biće dostupna od 15. januara na sajtu adidas.com/StellaSport. Ova linija upotpunjuje postojeću “Adidas by Stella McCartney” koja ove godine proslavlja 10. godišnjicu kolekcijom proleće/leto 2015. i sastoji se iz sledećih kategorija: trčanje, joga, teretana, plivanje, vikend i zimski sportovi.

adidas_StellaSport_od_marta_u_srbiji_v


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook