Moda

SAG Awards 2015 – moda sa crvenog tepiha

SAG Awards 2015 – moda sa crvenog tepiha
Podeli dalje

Ako nas pratite i znate da volimo da smo u centru dešavanja, noćas smo izveštavali sa SAG Awards 2015 i prenosili najzanimljivije toalete sa crvenog tepiha.

 

SAG Awards 2015 je skraćenica za Screen Actors Guilds Award i u pitanju je dodela nagrada koja se daje američkim glumcima i umetnicima radio-televizije za njihova izvanredna dostignuća. Među ovogodišnjim dobitnicima ove nagrade našli su se, između ostalih i Julianne Moore za glavnu žensku ulogu, Eddie Redmayne u kategoriji glavnih muških uloga; Patricia Arquette i J.K. Simmons u kategoriji epizodnih uloga; dok su u kategoriji serija, nagrade poneli Kevin Spacey, Viola Davis, William H. Macy i Uzo Aduba. Detaljnu listu svih dobitnika SAG Awards 2015 potražite na oficijalnom sajtu, a mi prelazimo na crveni tepih i prenosimo vam svoje utiske.

Zaključak bi bio da su se zvezde i zvezdice držale „proverenih“ saveta stilista i nisu previše eksperimentisale, mada je bilo i više nego dovoljno modnih promašaja. Naš izbor za titulu najbolje odevenih bio bi sledeći:

sag_awards_2015_v
dok u kategoriji najgore odevenih vode ove dame:

sag_awards_2015_v1

Teško je reći koja boja bi mogla biti vodeća na sinoćnoj dodeli nagrada, bilo ih je nekoliko upečatljivih, mada crvena (dosadno) prednjači:

sag_awards_2015_v2
A belu je, ipak, bolje ostaviti za neku drugu priliku (kao što je oltar, je l):

sag_awards_2015_v3

Ubedljivo najjači utisak na nas su ostavile Julianna Margulies, Julia Roberts i Jennifer Aniston:

sag_awards_2015_v9
dok je u kategoriji naj para to svakako bio McConughey duo:

sag_awards_2015_v8
Najveći skandal, ako se to tako može nazvati, izazvala je promena voditeljke na crvenom tepihu: umesto Giuliane Rancic koja se nalazila u Meksiku na odmoru, zvezde je intervjuisala Maria Menounos koju su društvene mreže bukvalno sahranile negativnim komentarima.

Fotke svih zvezda sa crvenog tepiha potražite na našoj facebook strani i usput nam recite ko je od poznatih vaš izbor za najbolje, a ko za najgore odevenu ličnost?

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook