Moda

Najbolje Oscar haljine svih vremena

Najbolje Oscar haljine svih vremena
Podeli dalje

U susret najglamuroznijoj filmskoj večeri, predstavljamo najbolje Oscar haljine svih vremena!

I, dok čekamo večerašnju noć i taj velelepni crveni tepih kojim će prolaziti najpoznatije svetskek zvezde filmske scene, a sve zarad 89 dodele Oskara, pogledajte kako su izgledale neke od najboljih Oscar haljina tokom prethodnih godina.

Svi se sećamo Cher i njene dvodelne haljine kojom je postala začetnik trenda „Naked dress“ mnogo pre J. Lo, Lady Gage i ostalih dama, zar ne? Bilo je to 1986. godine 🙂


Poput Barbie princeze, Gwyneth Paltrow je bukvalno blistala na Oscarovom crvenom tepihu 1999. I, iako su brojni kritičari dovodili u pitanje izbor baš ove i ovakve haljine za dodelu Oscara, nama je Gwyneth u njoj izgledala poput Grace Kelly.


Jedan od najupečatljivijih modnih Oscar momenata bio je onaj koji nam je priredila Julia Roberts, pojavivši se u vintage Valentino haljini iz 1982. godine, čime je direktno prekinula nepisanu tradiciju da se na ovako glamuroznu svečanost dolazi u toaletama koje su rađene specijalno za tu priliku i nikada pre toga nisu viđene. I sam Valentino je izjavio da mu je to jedan od najvažnijih momenata u karijeri. Podsetimo, Julia je te godine – 2001. osvojila Oscara za najbolju žensku ulogu za film Erin Brokovich.


Sve ostale Oscar haljine koje su na nas ostavile utisak možete videti na našoj Facebok stranici i, ko zna, možda se među njima nalaze i neki vaši favoriti? Javite nam!

Save

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook