Moda

Vanity Fair Oscars zabava – moda sa crvenog tepiha

Vanity Fair Oscars zabava – moda sa crvenog tepiha
Podeli dalje

Vanity Fair Oscars zabava održana je, tradicionalno, neposredno po završetku još jedne dodele zlatne statue i – po onome što smo videle – poznati su izgledali daleko bolje nego na samom događaju.


Evo utisaka i zaključaka iz prve ruke 🙂

Promišljeno, elegantno, modni izbori na  zavidnom nivou (uz par nesrećnih izuzetaka) – da je u pitanju crveni tepih same dodele Oskara. Ovako, ne mogu a da se ne zapitam – zašto li se odlučuju na takav izbor za žurku, a ne za samu dodelu?

Da me neko pita, vrlo verovatno da bih se na Vaniti Fair zabavi pojavila obučena poput Kelly Ripe, koja je prosto briljirala u svom seksi odelu i uz muža kao najbolji modni dodatak.


Pored nje, dopala mi se i Kate Bosworth, kao i Heidi Klum – obe su izgledale gotovo kao zvezde nemog filma ili tako nekog prošlog vremena 🙂


A kad već govorimo o nesrećnim izuzecima, svakako treba pomenuti ovaj bikini haljina model, pokušaj haljine koju je nosila Katy Perry, kao i ansambl koji je na sebe postavila Sia, dokk zavesu Diane Kruger neću ni da komentarišem:


Jedno od iznenađenja večeri svakako je bila i, ničim izazvano, Monika Levinsky:


Izgled svih zvezda, tradicionalno, pronađite na našoj Facebook stranici a do tada – ko se vama najviše, a ko najmanje dopao?

Save

Save

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook