Moda

Nova ikona stila Amal Alamuddin

Nova ikona stila Amal Alamuddin
Podeli dalje

Za Amal Alamuddin se definitivno može reći da je nova ikona stila i, donekle, modna reinkarnacija čuvene Jackie Kennedy.

 

Otmena, odmerena, ženstvena i onda kada je u ležernoj garderobi, Amal predstavlja otelotvorenje savremene moderne žene. Jaka, nezavisna i sa uspešnom karijerom, privlačnog izgleda i sa dobrim ukusom za odevanje, ne čudi što je baš ona postala gospođa Georgea Clooneya.

nova_ikona_stila_amal_alamuddin_v
Amalin modni ukus umnogome podseća na kombinaciju modnog stila nekadašnje američke Prve Dame Jackie Kennedy i čuvene Audrey Hepburn – retro ženstvena toaleta, velike tamne naočare, upečatljivi šeširi.. Ako pogledamo malo detaljnije, uočavamo da Amal dosta pažnje poklanja cipelama koje su gotovo uvek špicaste, cvetne i veselih boja. Pored toga, postala je prepoznatljiva po ženstvenim haljinama koje su dobro skrojene, modernog dizajna i ističu sve kvalitete njene figure.

nova_ikona_stila_amal_alamuddin_v8
Kada je u pitanju nakit, gospođa Clooney prati onu izreku „Manje je više„, te je uvek viđamo sa po jednim upečatljivim komadom – bilo da je u pitanju veliki prsten, bogata ogrlica ili naglašene minđuše.

nova_ikona_stila_amal_alamuddin_v9
Šminka, iako joj nije strana, nije na vrhu prioriteta. Amal preferira prirodan izgled i uglavnom je viđamo sa ruževima jačih tonova, dok je ostatak lica sveden i minimalno našminkan. Možemo slobodno zaključiti i da joj je takav način šminkanja postao pečat.

nova_ikona_stila_amal_alamuddin_v10
Mlada, lepa, uspešna, nezavisna, ostvarena i veliki humanitarac – ne čudi što je uspela da osvoji „ledeno srce“ najpoželjnijeg holivudskog neženje, ali i što je jednako brzo postala nova i moderna ikona stila.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook