Moda

Ponovo u trendu – dugi bob

Ponovo u trendu – dugi bob
Podeli dalje

Trend se, kao i istorija, ponavlja, pa je tako ponovo u modi dugi bob i evo kako ga sve možete nositi!

 

Bob je inače jedna od omiljenih frizura žena širom sveta, pa tako i poznatih ličnosti, a ove sezone, u modi je dugi bob, tj., do ramena.

U pitanju je frizura koja je laka za održavanje, nenametljiva a opet seksi i zanosna kad zatreba i, sveukupno, frizura uz koju ćete se silno zabaviti!

ponovo_u_trendu_dugi_bob_v

Šta sve možete uraditi sa ovom frizurom?

#1. Osmelite se i isecite šiške! One će vašoj novoj frizuri dati smeo i drugačiji izgled. Bilo da su guste ili retke, ravne ili razbarušene, šiške će dugoj bob frizuri dati novu dimenziju.

#2. Izvucite pramenove. Bilo da radite klasične pramenove ili ombre nijansiranje, ovakvo poigravanje sa frizurom dodatno će izmeniti vaš izgled. Na bolje 🙂

#3. Zabavite se loknama. Ovo znaju sve dame sa dugim kosama – imati postojane lokne je gotovo nemoguća misija! Uz dugi bob frizuru, to sada postaje mačiji kašalj i jednostavna stvar za izvesti. Dovoljan vam je figaro kod kuće da „običnu“ frizuru pretvorite u maestralno delo 🙂

#4. Asimetrija. Ko kaže da bob frizure treba da se drže nekih pravila? Odvažite se i napravite asimetričnu frizuru, nešto poput Cheryl Cole i uživajte u rezultatu!

Inspiraciju za dugi bob frizuru potražite u galeriji poznatih dama koje veoma lepo nose ovu sjajnu frizuru:


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook