Moda

Patike koje menjaju boju – adidas NMD

Patike koje menjaju boju – adidas NMD
Podeli dalje

Patike koje menjaju boju od sada i na našem tržištu! Predstavljamo nove modele adidas NMD patika, koje možete kupiti i u Srbiji.

Za sve one koji vole nomadski stil života i uživaju u izazovu osvajanja novih destinacija, adidas Originals predstavlja najnovije NMD_R2 i NMD_R2 PK patike. Modeli koji objedinjuju nasleđe legendarnog adidas Originals brenda i tehnologiju poslednje generacije, unose u modnu svakodnevnicu nešto drugačiji avanturistički stil. Napravljene u neutralnim paletama boja, NMD patike se savršeno uklapaju u svaku odevnu kombinaciju i čine da se sa lakoćom pokaže jedinstveni modni stav.

patike koje menjaju boju

NMD_R2 PK model objedinjuje futuristički dizajn patike sa širokim spektrom komplementarnih grafičkih detalja. Primeknit gornjište u sivoj boji ističe siluetu patike, dok jedinstvena „shadow knit” tehnika stvara utisak da patika menja boju u zavisnosti od svetla. Izgled je upotpunjen pertlama u istoj boji, kao i kožnim ojačanjem za petu i BOOST središnjim đonom u koji je dodata asimetrično EVA pena.

Gornjište NMD_R2 modela napravljeno je od rastegljivog materijala koji omogućava nozi da „diše i prošareno je zanimljivim motivima bele boje. Izgled je upotpunjen nubuck delom koji se nalazi na sredini patike, kao i kožnim ojačanjem za petu i etiketom koji su zaštitni znak NMD modela. Pertle u istim tonovima boja i čarapa patike od meke kože dodatno doprinose jedinstvenom izgledu. Đon je napravljen korišćenjem NMD BOOST tehnologije sa NMD_R2 asimetričnom EVA penom koja je ubačena na sredini. Rezultat je prepoznatljiva adidas dinamična silueta.

patike koje menjaju boju

NMD je dostupan globalno u adidas Originals radnjama i putem sajta adidas.com/NMD, a u Srbiji u Buzz Sneaker Station, Tike radnji, The Spot radnjama, kao i na sajtu www.capsule.rs.

 


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook