Moda

Predstavljena kolekcija Isabel Marant za HM

Predstavljena kolekcija Isabel Marant za HM
Podeli dalje

Pobornici mode, među kojima su bili i Audrey Tautou, January Jones, Freida Pinto, Astrid Bergès-Frisbey, Olga Kurylenko, Alice Dellal, Mélanie Doutey i Lou Lesage, okupili su se sinoć u Parizu da proslave izlazak kolekcije „Isabel Marant pour H&M“ koju smo najavili prošlog meseca. Kolekcija je predstavljena u živahnom gradskom ambijentu koji odiše boemskim duhom Isabel Marant. Kombinacija slika, snimaka i modela odavala je utisak filma, dok su za dobru atmosferu bili zaduženi Grandmaster Melle Mel i Rappers Delight, nekadašnji sastav grupe The Sugarhill Gang.

Jučerašnji događaj omogućio je gostima da osete ambijent pariskih ulica ranih 90-ih godina, doba kada je Maranova začela svoju čuvenu liniju: taverne, neonski znaci, pica restorani, suvenirnice, prodavnice začina, ulični prodavci i ljudi koji nehajno uživaju u šetnji. Kolekcija koja obuhvata legendarne elemente njene karijere predstavljena je u bioskopskom stilu, uz slike, snimke i modele sa ulice, uvodeći nas u svet Izabel Maran. Pošto je Pariz neizostavni deo njenog stila, ovaj grad nametnuo se kao prirodan izbor za proslavu izlaska kolekcije 14. novembra u oko 250 prodavnica širom sveta.

predstavljena_kolekcija_isabel_marant_za_hm_v

Želeli smo da predstavimo kolekciju na način koji oslikava stvarnost i svakodnevicu, a ne ekstravaganciju na crvenom tepihu, tako ja doživljavam svoj rad. Moje kreacije namenjene su svima, inspiraciju nalazim u svetu oko sebe, pa se gradsko okruženje nametnulo kao prirodni izbor za pozadinu ovog događaja. I to je morao da bude Pariz, jer je on deo mene“, rekla je Izabel Maran.

 Mislim da je sjajno kada dizajner visoke mode ostvari ovakvu saradnju i svoje kreacije učini dostupnim svakome.  Komadi su izuzetni i veoma poželjni.  Znam da će mnogi čekati u redu 14-og i to je uzbudljivo“, istakla je američka glumica, January Jones.

Ovo je drugi put da prisustvujem lansiranju dizajnerske kolekcije u saradnji sa H&M-om.  Smatram da je saradnja sa popularnim dizajnerima veoma važna za mlade devojke koje oni inspirišu, ali i za nekoga poput mene ko voli da kupuje u H&M-u. Na ovaj način moda nije samo lepa i šik, već je i  pristupačna“, izjavila je popularna indijska glumica, Freida Pinto.

Ulična proslava bila je savršen način da se obeleži izlazak kolekcije koja crpi energiju iz opuštenog pariskog stila. Događaj je odisao optimizmom i stvarnošću, oslikavajući smisao Izabel Maran za gradsku prefinjenost i boemski duh. Mislim da je kolekcija za žene, muškarce i tinejdžere oličenje njenog duha i nadam se da su i naši kupci podjednako uzbuđeni zbog izlaska ove kolekcije“, rekla je Maragreta van den Bosch, kreativni savetnik u H&M-u.

Isabel Marant kolekciju u Beogradu moći ćete da kupite u H&M radnji u Delta Cityju.


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook