Moda

Nova kolekcija Ljubav Vera Nada nakita

Nova kolekcija Ljubav Vera Nada nakita
Podeli dalje

Nova kolekcija Ljubav Vera Nada nakita, inspirisana našim drevnim tradicijama, od sledeće nedelje biće dostupna u radnji u Hotelu Slavija, Sv Save 1-9.

Vile, zmajevi, vukovi, kolaste azdije i sve što čini deo našeg bogatog nasleđa je inspiracija  u stvaranju nove kolekcije duhovnog  nakita, pomagala i amuleta koji su obogaćeni dragim kamenjem, kristalima kao i drugim najfinijim materijalima.

nova_kolekcija_ljubav_vera_nada_nakita_v1

Sve što jesmo crpi se iz duhovnosti same zemlje na kojoj živimo i volimo. Mudrosti, običaji i tradicija koje su nas oblikovale kao sastavni deo Balkana stare su 10,000 godina čiji odsjaj vidimo u duhovnim školama  širom sveta direktno povezanim  sa našim narodnim nasleđem i moćima svih naših predaka kroz sve vekove postojanja.

nova_kolekcija_ljubav_vera_nada_nakita_v

„Prihvatite, prigrlite i proslavite darove predaka i davnih vremena koje delimo sa Vama  – otvorite svoja srca  za novu ljubav i nek Vas ne napusti vera u čuda jer nada ipak postoji!“

Ljubav Vera Nada je originalan, autorizovan koncept nakita i aksesoara koje dizajnira Jelena Popović vešto stvarajući jedinstvene komade. U pitanju je nakit koji je personalizovan, po principima kombinovane kristaloterapije i astrološke sinastrije.

Studio se nalazi u Hotelu Slavija, Svetog Save 1-9, sa radnim vremenom od 12 do 20h radnim danima i subotom od 12 do 18h.


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment