Moda

Reciklirajte sa H&M i zaradite novu garderobu!

Reciklirajte sa H&M i zaradite novu garderobu!
Podeli dalje

Reciklirajte sa H&M i zaradite novu garderobu!Poznati švedski brend H&M nedavno je predstavio novu uslugu „go green“ inicijativu u radnjama širom sveta – donesite svoju staru iznošenu garderobu i u zamenu dobijate vaučere za kupovinu nove! Šta ovo, konkretno, znači?

 

 

Poznati švedski brend H&M nedavno je predstavio novu uslugu „go green“ inicijativu u radnjama širom sveta – donesite svoju staru iznošenu garderobu i u zamenu dobijate vaučere za kupovinu nove! Šta ovo, konkretno, znači?

Kao brend koji je poznat i po svojoj ekološkoj liniji garderobe, H&M je došao na ideju da svojim kupcima ponudi fer razmenu – vi njima garderobu koju više nećete nositi, oni vama vaučere za kupovinu nove u njihovim radnjama. Dobijenu garderobu ovaj modni gigant će prekrojiti i pretvoriti je u nešto novo, drugačije i spremno na dalju prodaju.

Na ovaj način, zadovoljstvo će biti višestruko – H&M će, pored postojećih, dobiti i nove kupce – računajući na sve one koji ovu garderobu prodaju na eBayu i sličnim sajtovima; zaštitnici okoline će biti mirniji, znajući da dobar deo garderobe neće završiti na ulici; poklonici ovog modnog brenda će uživati u biranju novih krpica – besplatno!

U svakom slučaju, dobar potez i korak više ka zaštiti i očuvanju životne okoline.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook